7 Eki 2012

Zile Usulü Su Böreği

 
Hanımefendiler ve Beyefendiler,
Su Böreği yapımındaki en hassas ve ihtimam vede ustalık gerektiren aşaması, yufkayı layıkı vaçhile "haşlayıp sudan çıkarmaktır"
Video Kaynak"Hayrettin Çamsoy"

9 yorum:

Adsız dedi ki...

"Hayrettin Çamsoy"
Evet hanımlar ve beyler..! Buyrun ve işin "püf noktasını" öğrenin... Bu iyiliğimi de asla unutmayın..!!!

Adsız dedi ki...

"Hayrettin Çamsoy "
Tubacık.. Öğrendin mi.? Hahh..

Adsız dedi ki...

"Tuba Ersan"
En azından bir kısmını Hayrettin bey abicim

Adsız dedi ki...

"Hayrettin Çamsoy"
En önemli kısmı bu.. Gerisi, seriyorsun, malzemeyi yerleştiriyorsun... Ve mümkünse mangalda çevire-çevire ve alt-üst yaparak kızartıyorsun.. Mangal ve köz yoksa hoop fırına... Hepsi bu...

Adsız dedi ki...

"Aykut Ekşi"
çok güzel ya ama pişmiş halini de görmek istiyoruz

Adsız dedi ki...

"Hayrettin Çamsoy "
Yok.. O kötülüğü yapmam.. Erkek uşağusun, bir taraflarına birşey olur, vebaldir taşıyamam... Sadece yapımı konusunda fikir vermekti muradım.. Videoyu da izle Aykut Beyim...

Adsız dedi ki...

"Arzu Kıran "
Çapçı Her eve lazım

Adsız dedi ki...

"Bengi Şahin "
Allahım Yarabbim Çamsoy Kardeşler birbirlerine kavuşunca...hemi hasretle miğdelerini şenlendirmek, hemi de mutfakta eğlenmek istemişler...yoğuran & açan & suda haşlayan & tepside yağlayıp döşeyen & fırına atıp pişiren elleriniz ..afiyetle yiyip öğüten miğdeleriniz....herşeyden öte bir böreği hal ile komediye dönüştüren şen gönüllerinize Rabbim zeval vermeye...afiyet bal şeker olsun...bereketli olsun...ifade üzere...videoyu izlemeye buyurduk...seyreyledik...tok karnımıza rağmen ağız suyumuzu zor zaptedip, iç geçirdik...şiştik...bu iyiliğinizi de !!!!! hiç unutmayacağız

Adsız dedi ki...

"Hayrettin Çamsoy"
Hah.. Heç unutma heeri...! Her gettuğün yerde de, aha bööle-bööle deyin söyle...